Omzetgegevens in iFrame

Nadat u bent ingelogd in BeeyondAuth (Inloggen in Beeyond met BeeyondAuth) heb je de keuze om of naar Beeyond te gaan (voor bijv. productbeheer of het printen van stickers) of de omzet in te zien. Voor dit laatste klik je op de knop Omzetten en word je doorgeleid naar het TICA omzettenportal.

Je komt in eerste instantie in het dashboard waar je het laatste exposantennieuws kunt lezen en een snelle weergave vindt van week- en maandomzet van de verschillende TICA vestigingen waar je actief bent.

Een gedetailleerd overzicht van de omzet en transacties vind je onder het kopje Omzet Overzicht.

In dit omzetoverzicht zie je de totale omzet over de geselecteerde periode. Standaard staat de huidige week als periode geselecteerd, maar dat kun je wijzigen door een Vanaf en Tot en met datum te selecteren.

Daarnaast is het ook mogelijk om de omzet in te zien voor een specifieke Vestiging (standaard wordt de omzet over alle vestigingen getoond).

Indien je meerdere exposantnummers hebt kun je ook selecteren voor welk nummer je de omzet wilt inzien (ook dit staat standaard op alles).

Omzet en transactiedata exporteren

Op basis van de geselecteerde data en opties kun je een export genereren middels de 3 knoppen rechts bovenaan de pagina, te weten:

• Export Dagomzet: Exporteert een eenvoudig bestand met een datum en de totale omzet van die dag, zonder andere details.

• Export Transacties: Dit is de meeste uitgebreide export. Dit bestand bevat alle transacties (op de dagen dat er transacties hebben plaats gevonden) en bevat informatie zoals, datum, tijd, artikelinformatie, klantinformatie
    Let op: Het is aan te raden om niet meer dan 2 maanden te selecteren indien je de transactie export wilt genereren.

• Export Artikelen: Exporteert een overzicht van de verkochte artikelen. Dit bestand kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de voorraad in de stands bij te houden.

Wanneer je 1 van de 3 opties kiest, krijg je de optie om het bestand als .CSV (komma gescheiden) of Excel bestand te downloaden. Beide zijn te openen in Excel.

Het is ook mogelijk om wat meer gedetailleerde transactie info te bekijken in het omzet overzicht zelf door op 1 van de dagen in het overzicht te klikken (op de regel zelf of op het de knop Bekijken)